Detox

Sweet Matcha blend

In een paar woorden:

Meer dan een thee, matcha is een superfood. Zijn rijkdom aan catechine geeft hem bijzondere voedingseigenschappen. Deze antioxidant, die bij de Japanners zo geliefd is om zijn werking tegen vrije radicalen, versterkt het immuunsysteem, voorkomt kanker en bestrijdt het cholesterolgehalte.

Kokosmelkpoeder, verkregen door vriesdrogen, is een echt concentraat van enkel voordelen. Rijk aan vetzuren, mineralen en vitaminen, brengt het zachtheid, glans en voeding aan beschadigd haar en revitaliseert het alle huidtypes. Zijn delicate kokosgeur nodigt uit tot verre reizen en zijn authentieke smaak komt al je bereidingen ten goede.

Ingrediënten

De perfecte match

Moringa oleifera, ook bekend als de levensboom of de boom der wonderen, wordt al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. De bladeren zijn een schat aan voedingsstoffen.

Extreem rijk aan mineralen, vitaminen, proteïnen en antioxidanten; is de poedervorm geconcentreerder dan de verse bladeren.

Ashwagandha, een bekend ayurvedisch tonicum, versterkt het immuunsysteem, zorgt voor een goed geestelijk evenwicht en draagt bij tot vitaliteit. Het verbetert onze cognitieve vermogens en vermindert stress, angst en slapeloosheid.

Het gezondheidsvoordeel

Dit fijne groene theepoeder, een waar symbool van zuiverheid en harmonie, zou volgens de Japanners het geheim in zich dragen om langer en gezonder te leven. 

Voedingswaarde

Per 100g 1 tl. (3g)
Energie 349,3 kcal
1459,2 kj
10,47 kcal
43,77 kj
Eiwitten 19,36 g 0,58 g
Koolhydraten 26,7 g 0,8 g
Vetten 8,98 g 0,26 g
Verzadigde vetten 6,7 g 0,2 g
Vezels 29,03 g 0,87 g
Zout 0,066 g 0 g

Allergenen

Dit product kan sporen bevatten van melk (lactose), pinda’s, zwaveldioxide, sulfiten, lupine.

Indicaties

Wij zijn geen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kunnen u dus geen medisch advies geven.

Alle adviezen die wij geven zijn uitsluitend gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring en kunnen niet worden beschouwd als empirisch medisch advies.

Wij raden je aan je arts te raadplegen als je bezorgd bent over het gebruik van onze mengsels in combinatie met een reeds bestaande medische aandoening.