EEN SMAKELOOS LEVEN… NAH!
LATEN WE HET WAT KRUIDEN

Hi you!

Mensen ondersteunen om hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken, dat is de missie van STIRRR.

We streven ernaar hoogwaardige, plantaardige en biologische producten aan te bieden en zo onze passie met jullie te delen.

Onze ‘MEET THE TEAM’ is een beetje anders dan wat jullie hoogstwaarschijnlijk gewoon zijn.

STIRRR is de realisatie en droom van mijn dierbare jeugdvriendin, Camille Schmidt.

Van kinds af aan heeft Camille altijd al van kokkerellen gehouden. Doorheen de jaren, met haar voorliefde voor avontuur en de verschillende reizen die ze heeft kunnen maken, ontdekte ze de wereld van biologische en respectvolle producten.

Haar verlangen om nieuwe dingen te creëren en te experimenteren door smaken te combineren, werd aangewakkerd. Enkele jaren later raakte ze geïnteresseerd in kruiden en de wereld van superfoods, voedingsmiddelen die door hun verschillende voordelen een positieve impact kunnen hebben op onze gezondheid.

Ze begon kruidenmengsels te maken en te testen met een reeks lekkere blends als resultaat. Dit is het moment waarop STIRRR (betekent mengen in het Engels) echt geboren is!

In augustus 2021 lanceerde Camille de STIRRR blends die al snel een succes werden. Amper twee maanden later kwam Camille om het leven in een auto-ongeluk. Het verlies van Camille heeft me tot in het diepste van mijn ziel geraakt en maakte me super emotioneel. Nog steeds.

De gedachte dat Camille haar droom niet verder kon realiseren, bleef me bezighouden. Anderhalf jaar later was ik dan ook vastbesloten en razend enthousiast om het succesverhaal van STIRRR verder te zetten.

DUS HIER BEN IK… HÉLÈNE

een gedreven en super enthousiast persoon met een immense interesse in het menselijk lichaam. Mijn kennis en voeling met het menselijk lichaam evolueert al enkele jaren door mijn job als kinesitherapeut.

Het verband tussen voeding en het leveren van optimale fysieke prestaties fascineert me sinds lange tijd. Voor mijn thesis deed ik onderzoek naar deze boeiende materie bij de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg. De conclusie was dat een juiste combinatie van kruiden en planten in onze voeding invloed kan hebben op ons lichaam waardoor we beter gaan presteren en we ons algemeen beter gaan voelen. Kruiden hebben een belangrijke rol, of het nu gaat om een efficiënte spijsvertering, een stralende huid of een stabiel energieniveau gedurende de dag. Een meerwaarde voor ons allen, denk ik dan!

En zijn we niet allemaal topatleten als we kijken naar de intensiteit van ons dagelijks leven?

Een gezond en evenwichtig leven leiden is al langer dan vandaag waar ik voor ga en dit wil ik graag met jullie delen!

Ons hart en ziel ligt in dit project en wij hopen dat de producten jullie evenveel plezier geven als wij hadden met het maken ervan 🧡