EEN SMAKELOOS LEVEN… NAH!
LATEN WE HET WAT KRUIDEN

STIRRR IS GEBOREN IN EEN KEUKEN!

Sinds ik klein was, heb ik van kokkerellen gehouden. Ik maakte mijn toverdranken door verschillende voedingsmiddelen uit de keuken te combineren in plaats van de gebruikelijke ingrediënten zoals modder en een paar madeliefjesblaadjes.

Toen ik opgroeide, kreeg ik meer interesse in de gezonde en evenwichtige aspecten van voedsel. Ik ontdekte de ongelooflijke wereld van biologische en respectvolle eerlijke producten.

Mijn voorliefde voor avontuur en de verschillende reizen die ik heb kunnen maken, hebben mijn verlangen om nieuwe dingen te creëren, en te experimenteren door nieuwe smaken te combineren, nog meer aangewakkerd. Enkele evidente jaren later, raakte ik geïnteresseerd in kruiden en de wereld van superfoods, al die voedingsmiddelen die door hun verschillende voordelen en deugden een positieve impact kunnen hebben op onze gezondheid.

Dus begon ik kruidenmengsels te maken en te testen met een reeks lekkere blends als resultaat. Dit is waar het merk Stirrr (betekent mengen in het Engels) echt geboren is!

MINDER BEKENDE VOORDELEN

Elk mengsel is zorgvuldig uitgedacht door het combineren van specifieke kruiden die bekend staan om hun bewezen voordelen. Ik heb me geconcentreerd op de twee aspecten die voor mij belangrijk zijn in de keuken: smaak en gezondheid. En dit alles met enkel en alleen natuurlijke en biologische producten.

Het was belangrijk voor mij om een product te maken volgens mijn ADN, een product dat creativiteit aanmoedigt. Ik raad je aan onze blends hoofdzakelijk met plantaardige melk te mengen, om de smaak ervan te optimaliseren en nog meer te profiteren van alle deugden die de verschillende mengelingen te bieden hebben.

Je kan deze mengsels toevoegen aan elk drankje of gerecht van jouw keuze – smoothie, latte, ontbijt, salade, dessert, of elk ander gerecht of samenstelling dat je creatieve geest kan bedenken!

Learn more

EEN COMPLEET ASSORTIMENT

Om je keuze te vergemakkelijken, hebben wij onze mengsels gegroepeerd in 4 categorieën: Ontspanning, Detox, Immuniteit en Vitaliteit.

Het aanbod is groot en iedereen zal zeker het mengsel vinden dat het best bij zijn of haar behoeften past, afhankelijk van het gekozen moment.

Aarzel niet langer, probeer deze heerlijke kruidenmengsels, ik hoop dat ze jou net zoveel plezier geven als ik had bij het maken ervan. Hoe dan ook, het is met hart en passie dat ik aan dit project begon.

Camille