Relax

Moon
Cinnamon blend

In een paar woorden:

Net als Golden Milk is Moon Milk een drank die haar oorsprong kent in de Indiase Ayurvedische geneeskunde. De combinatie van ingrediënten stimuleert het inslapen en verbetert de slaap.

De natuurlijke eigenschappen van de kruiden zijn een effectieve remedie om het lichaam te ontspannen; idealiter aan het eind van de dag.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bevordert gember de slaap als het in kleine hoeveelheden wordt geconsumeerd. Het vergemakkelijkt namelijk de vertering van vetten, die verantwoordelijk zijn voor het in slaap vallen.

Kurkuma is een echt klein natuurwonder dat inwerkt op de regulering van onze slaap door middel van curcumine – dit bevordert gezonde nachten en regulariseert het ritme, essentieel voor het goede herstel van ons lichaam.

Kaneel en kardemom bevorderen niet alleen de spijsvertering, maar hebben ook verzachtende eigenschappen, ideaal als voorbereiding op het in slaap vallen. 

Ingrediënten

De perfecte match

kaneel

kaneel

kurkuma

kurkuma

ashwagandha

ashwagandha

kardemom

kardemom

gember

gember

nootmuskaat

nootmuskaat

zwarte peper

zwarte peper

Nootmuskaat blokkeert de stress enzymen en bevordert het gevoel van ontspanning. Je zal ontspannen naar bed gaan! 

Ashwagandha bestrijdt op doeltreffende wijze de zenuwvermoeidheid die in onze moderne samenleving te vaak. Dankzij deze wortel word je ’s nachts niet meer wakker en vind je een goede nachtrust. 

Zwarte peper stimuleert de productie van endorfine en werkt dus als een natuurlijk antidepressivum door angst te helpen bestrijden. Ontspannen, slaap je beter!

Het gezondheidsvoordeel

Deze drank, die al sinds mensenheugenis in de traditionele Indiase geneeskunde wordt gebruikt, is met zijn veelvoudige kalmerende eigenschappen een echte remedie tegen slapeloosheid. Je wordt er serener door, je valt sneller in slaap, je slaapt dieper en het vermijdt dat je ’s nachts wakker wordt.

Voedingswaarde

Per 100g 1 tl. (3g)
Energie 305,23 kcal
1274,39 kj
9,15 kcal
38,23 kj
Eiwitten 5,69 g 0,17 g
Koolhydraten 41,98 g 1,25 g
Vetten 5,88 g 0,17 g
Verzadigde vetten 2,21 g 0,06 g
Vezels 31,75 g 0,95 g
Zout 0 g 0 g

Allergenen

Dit product kan sporen bevatten van melk (lactose), pinda’s, zwaveldioxide, sulfieten, lupine, selderij, mosterd.

Indicaties

Wij zijn geen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kunnen u dus geen medisch advies geven.

Alle adviezen die wij geven zijn uitsluitend gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring en kunnen niet worden beschouwd als empirisch medisch advies.

Wij raden je aan je arts te raadplegen als je bezorgd bent over het gebruik van onze mengsels in combinatie met een reeds bestaande medische aandoening.