Detox

Harmony
Chai blend

In een paar woorden:

Een ideaal mengsel om te nuttigen na een zwaardere maaltijd.

Kaneel is rijk aan mangaan, calcium, ijzer en zink, verlicht veel kwalen en vermindert het verlangen naar suiker.

Kardemom bevordert onder meer de spijsvertering en helpt het lichaam te ontgiften.

Kruidnagel staat bekend om zijn heilzame werking bij gebitsaandoeningen. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat het de spijsvertering bevordert. Het lost bepaalde onaangename problemen op, zoals een opgeblazen gevoel.

Ingrediënten

De perfecte match

kaneel

kaneel

kardemom

kardemom

gember

gember

nootmuskaat

nootmuskaat

kruidnagel

kruidnagel

zwarte peper

zwarte peper

Naast het geven van energie, geneest gember misselijkheid en vergemakkelijkt het de spijsvertering door deze sneller en lichter te maken.

Nootmuskaat, afkomstig uit Zuidoost-Azië, wordt veel gebruikt in de traditionele Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Door zijn deugden bij de spijsvertering is het de bondgenoot van mensen die gewend zijn aan spijsverteringsstoornissen.

Zwarte peper stimuleert ook de spijsvertering door onze smaakpapillen te prikkelen. De maag scheidt dan meer zoutzuur af, wat een direct effect heeft op de spijsverteringsfuncties.

Het gezondheidsvoordeel

Alle smaken van India bij jou thuis! De specerijen in Chai Blend versterken de smaak van thee wel tien keer. Een wonder!

Chai Blend is ideaal om de spijsvertering te bevorderen. Het kan worden gedronken na een zware maaltijd, maar ook na elke maaltijd voor meer lichtheid, vooral ’s avonds.

Voedingswaarde

Par 100g 1 cc. (3g)
Energie 307,5 kcal
1278,11 kj
9,22 kcal
38,34 kj
Protéines 6,92 g 0,2 g
Glucides 47,94 g 1,43 g
Graisses 6,72 g 0,2 g
Gras saturées 2,61 g 0,07 g
Fibres 33,81 g 1,01 g
Sel 0 g 0 g

Allergenen

Dit product kan sporen bevatten van melk (lactose), pinda’s, zwaveldioxide, sulfieten, lupine, selderij, mosterd, noten, granen, sojaboon.

Indicaties

Wij zijn geen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kunnen u dus geen medisch advies geven.

Alle adviezen die wij geven zijn uitsluitend gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring en kunnen niet worden beschouwd als empirisch medisch advies.

Wij raden je aan je arts te raadplegen als je bezorgd bent over het gebruik van onze mengsels in combinatie met een reeds bestaande medische aandoening.