Vitality

Golden spicy
turmeric blend

In een paar woorden:

We vinden hier de 5 basiskruiden van de Golden Milk terug, maar versterkt met de kostbare cayennepeper. 

Hoewel Cayennepeper in alle tropische gebieden van de wereld wordt aangetroffen, is hij afkomstig uit Guyana, een Zuid-Amerikaans land dicht bij Midden-Amerika. Het bevat in zijn actieve bestanddelen een thermogene stof, capsaïcine genaamd, die de lichaamstemperatuur verhoogt en daardoor het energieverbruik en dus het afvallen bevordert.

Deze krachtige bondgenoot van gewichtsverlies bevordert ook het spijsverteringscomfort. Het vergemakkelijkt de eliminatie van gifstoffen en is daarom een perfect onderdeel van je detox ritueel!

De sterkste van alle specerijen,die wordt verkregen uit de vrucht van een chilipeper met de naam “Bird Eyes”, heeft niets met peper te maken aangezien hij afkomstig is van gedroogde en fijngemalen chilipepers. Heet, heet, heet!

Ingrediënten

De perfecte match

kurkuma

kurkuma

gember

gember

kaneel

kaneel

kardemom

kardemom

zwarte peper

zwarte peper

cayennepeper

cayennepeper

Kurkuma is een grote hulp bij gewrichtsontsteking door kou of vocht.

Kaneel is rijk aan ijzer en mangaan en bevordert de immuniteit.

Gember is niet alleen ontstekingsremmend, maar ook antiviraal. Het verwarmt de bronchiën, verlicht griepachtige aandoeningen, hoest en vermoeidheid. 

Dankzij zijn slijmoplossende en antitussieve eigenschappen ontzwelt kardemom de luchtwegen en vergemakkelijkt het de afscheiding van secreten.

De piperine die in zwarte peper aanwezig is, heeft doeltreffende antibacteriële eigenschappen om hoest van besmettelijke oorsprong te behandelen en zijn decongestieve eigenschappen helpen een verstopte neus vrij te maken.

Cayennepeper is ideaal voor de behandeling van hoest, omdat het de bloedtoevoer naar de keel vergemakkelijkt en zo de genezing bevordert. Dit veelbelovende kruid vergemakkelijkt de eliminatie van gifstoffen. 

Het gezondheidsvoordeel

Dit mengsel is perfect om de kleine winterkwaaltjes te bestrijden of gewoon om je energie op te krikken op elk moment van de dag en in elk seizoen.

Voedingswaarde

Per 100g 1 tl. (3g)
Energie 331,55 kcal
1376,29 kj
9,94 kcal
41,28 kj
Eiwitten 8,33 g 0,24 g
Koolhydraten 59,62 g 1,78 g
Vetten 4,38 g 0,13 g
Verzadigde vetten 0,68 g 0,02 g
Vezels 22,41 g 0,67 g
Zout 0 g 0 g

Allergenen

Dit product kan sporen bevatten van melk (lactose), pinda’s, zwaveldioxide, sulfieten, lupine, selderij, mosterd.

Indicaties

Wij zijn geen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kunnen u dus geen medisch advies geven.

Alle adviezen die wij geven zijn uitsluitend gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring en kunnen niet worden beschouwd als empirisch medisch advies.

Wij raden je aan je arts te raadplegen als je bezorgd bent over het gebruik van onze mengsels in combinatie met een reeds bestaande medische aandoening.