Relax

Cacao reishi blend

In een paar woorden:

Cacao is erg goed voor je humeur – het helpt je humeur te reguleren dankzij de serotonine die het bevat en het hoge magnesiumgehalte helpt tegen stress.

Reishi is een paddestoel van Aziatische oorsprong waarvan de ontelbare voordelen al meer dan 2000 jaar bekend zijn. De “paddestoel der onsterfelijkheid”, die zeer begeerd was om zijn geneeskrachtige werking, groeide alleen in de vochtige bergwouden. Het waren Japanse onderzoekers die hem in de jaren 1970 toegankelijker maakten door het ze beginnen kweken. Vandaag de dag wordt deze paddestoel in de meeste delen van de wereld medicinaal gebruikt voor de behandeling van een groot aantal kwalen.

Ingrediënten

De perfecte match

cacao

cacao

kokobloemsuiker

kokobloemsuiker

reishi

reishi

kaneel

kaneel

Een van de sterke punten is dat het de weerstand van het lichaam versterkt, het immuunsysteem stimuleert en het cholesterolgehalte verlaagt. Het is een krachtige antioxidant die in staat is de schadelijke werking van oxidatieve stress te neutraliseren.

Met zijn lage glycemische index is kokosbloesemsuiker een goed alternatief voor traditionele suiker. Deze nectar is afkomstig van de bloemen van de Coco Nucifera boom – een kokospalm die vooral in India, Zuid-Amerika en de tropen in de Stille Oceaan groeit – en wordt geoogst in de kruin van de bomen. Je smaakpapillen zullen snel wennen aan de heerlijke karamelachtige nasmaak.

Kaneel heeft belangrijke digestieve eigenschappen, die zeer gewaardeerd worden na een maaltijd en voor een zoete nacht.

Het gezondheidsvoordeel

Reishi bevat veel voedingsstoffen die even nuttig als noodzakelijk zijn voor de goede werking van ons lichaam. Rijk aan vitaminen en mineralen, bevat het ook veel vezels. 

De kokosbloemsuiker levert vitaminen van de B- en C-groep en mineralen zoals kalium, zink en ijzer.

Voedingswaarde

Per 100g 1 tl. (3g)
Energie 325,62 kcal
1370,27 kj
9,76 kcal
41,1 kj
Eiwitten 12,98 g 0,38 g
Koolhydraten 43,27 g 1,29 g
Vetten 4,46 g 0,13 g
Verzadigde vetten 2,71 g 0,08 g
Vezels 29,66 g 0,88 g
Zout 0,16 g 0 g

Allergenen

Dit product kan sporen bevatten van melk (lactose), pinda’s, zwaveldioxide, sulfiten, lupine.

Indicaties

Wij zijn geen beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kunnen u dus geen medisch advies geven.

Alle adviezen die wij geven zijn uitsluitend gebaseerd op ons onderzoek en onze ervaring en kunnen niet worden beschouwd als empirisch medisch advies.

Wij raden je aan je arts te raadplegen als je bezorgd bent over het gebruik van onze mengsels in combinatie met een reeds bestaande medische aandoening.