fbpx

CACAO REISHI LATTE

Recept

  • 250 ml (plantaardige) melk
  • 1 theelepel Cacao Reishi blend
  • 1 theelepel ahorn/honing/kokosbloesem siroop (optioneel)

Bereiding

OPTIE 1

· Giet de melk (en eventuele zoetstof) in een kleine steelpan en verwarm. Wanneer de melk warm is, voeg 1 theelepel van de blend toe.

· Stirrr met onze melkopschuimer het geheel tot een smeuïge latte.
· Giet het in de gewenste kop en geniet!
OPTIE 2

· Giet de melk naar keuze in jouw melkopschuimer en voeg 1 theelepel van de blend toe.

· Laat het apparaat zijn werk doen en serveer wanneer het klaar is! Easy!

3 tips voor geslaagde opgeschuimde melk

  1. Neem altijd koude melk. Laat je melk niet buiten de koelkast staan voor je het gaat opschuimen. Schuim de melk op tijdens het opwarmen, maar laat ze nooit koken!
  2. Kies melk met een hoog eiwitgehalte. Eiwitten binden bij hogere temperaturen makkelijker, wat zorgt voor een stabiel schuim.
  3. Een hoog vetgehalte in de melk zorgt voor een romige en zachte textuur.
 

Gratis levering in België vanaf €50!

Livraison gratuite en Belgique apd 50€ !