CACAO REISHI LATTE
Recept
- 250 ml (plantaardige) melk
- 1 theelepel Cacao Reishi blend
- 1 theelepel ahorn/honing/kokosbloesem siroop (optioneel)
Bereiding
OPTIE 1
· Giet de melk (en eventuele zoetstof) in een kleine steelpan en verwarm. Wanneer de melk warm is, voeg 1 theelepel van de blend toe.
· Stirrr met onze melkopschuimer het geheel tot een smeuïge latte.
· Giet het in de gewenste kop en geniet!
OPTIE 2
· Giet de melk naar keuze in jouw melkopschuimer en voeg 1 theelepel van de blend toe.
· Laat het apparaat zijn werk doen en serveer wanneer het klaar is! Easy!
3 tips voor geslaagde opgeschuimde melk
- Neem altijd koude melk. Laat je melk niet buiten de koelkast staan voor je het gaat opschuimen. Schuim de melk op tijdens het opwarmen, maar laat ze nooit koken!
- Kies melk met een hoog eiwitgehalte. Eiwitten binden bij hogere temperaturen makkelijker, wat zorgt voor een stabiel schuim.
- Een hoog vetgehalte in de melk zorgt voor een romige en zachte textuur.